Annons
Annons


Hos inredaren i Montmartre


Den här härliga våningen i Montmartre är inredd med vintage-fynd, och väldig personlig. När man håller sig till en monokrom färgskala kan man blanda olika former och objekt rätt friskt, utan att det blir ett rörigt intryck.

Annons

Vackra föremål är spridda över våningen. Jag har ju glömt att visa min nya ”skulptur”. Jag ville ha något lekfullt och iögonfallande, och en dag förra veckan så ramlade jag över det jag sökt. Bild kommer.

I kväll har jag lite ont i magen. Vi har nämligen precis beslutat att flytta vår äldsta dotter till en annan skola i höst när hon börjar 2:an, och i morgon ska vi på besök där. Jag tror det här är jobbigare för mig än för henne. Det är inte så att vi är missnöjda med skolan hon går i, tvärtom, men vi fick plats på en annan skola som vi har hört mycket positivt om och stått i kö till under flera år. Dessutom har den en högre studietakt vilket passar vår dotter, som har varit upp för diskussion om att flyttas upp en årskurs i nuvarande skolan. På det här sättet får hon gå med jämnåriga men får förhoppningsvis mer utmaningar.

Sådana här beslut tycker jag är så läskiga; som om de val vi gör avgör framtiden för barnet. Och det handlar ju inte bara om studieresultat, utan framför allt om att få fina vänner och känna trygghet. När jag var liten var det så mycket enklare, då gick man bara i skolan där man bodde och slapp alla val. Tur att min dotter är betydligt mer framåt och öppen för nya äventyr, än jag. Men det blir nog bra det här.

Photo: NICOLAS MATHÉUS

LÄS OCKSÅ

DELA (30)
PINNA (0)Annons


Laddar