Annons
Annons


H&M Home Holiday Dinner


I går kände jag mig näsan som om jag var med i inledningen av Stjärnorna på slottet när vi eskorterades fram i en kortege av bilar ändå fram till Gamla Orangeriet i Bergianska trädgården strax norr om Stockholm. H&M hade bjudit in ett gäng stylister, influensers, redaktörer och bloggare med inredning som gemensam nämnare.

Annons

Där möttes vi av marschaller, härlig musik och värme när vi kom fram.

Mingel före middagen förstås, här står Lotta Agaton och jag.

Min trevliga bordskavaljer, stylisten Saša Antić. Vid min andra sida hade jag den här stylisten. Himla trevlig hon också!

Ja, ni ser ju själva. Magiskt. Låt och prata om årets detalj i juldukningen också; en löpare i paljettbroderad mesh, som dessutom passar lika bra till nyår! Definitivt en snackis vid bortet då paljetterna är vändbara och gästerna gärna skapar egna mönster med fingrarna. Till det hade man dukat med fina stjärnmönstrade tygservetter.

Visst blir man inspirerad att börja tänka på dukningen både till jul och nyår när man ser denna dukning!? HÄR hittar ni massor av snyggt.

Annars är ju årets julfärg grönt, och så fint med en bas i vitt och guld, och så massor av gröna julväxter. Så får det bli hos oss i år! Tusen tack till HM Home och alla gäster för en trevlig kväll!

DELA (1)
PINNA (7)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar