Annons
Annons


Hjärnegatan 1


Det här monokroma hemmet borde ha snurrat runt på bloggarna några varv vid det här laget, och kanske har jag missat det, då det är visning redan i kväll. Nästa lite Lotta Agaton-light med den konsekventa grå färgsättningen. Allt it-lampor på plats dessutom.

Annons

Fint att man istället för grått valt textilier i beige i sängen (och soffan) istället för mörkt grå som brukar vara det vanliga. Det ger en mycket mjukare känsla. Och alla inslag i trä givetvis, gör att det här hemmet känns väldigt mjukt trots det allt det grå.

Barnrummet harmonierar givetvis med resten av hemmet…

Den där lilla bilen alltså, alltid på plats i alla trendiga barnrum…

Det här hemmet ligger verkligen helt rätt i tiden för en försäljning, tänker jag. Mäklaren som listade objektet borde vara väldigt nöjd, för det här tilltalar många just nu och säljer nog direkt.

Vill man däremot fundera över hur hemmen på hemnet kommer att se ut om ett par år framåt tycker jag att man ska kika in hos Elsa Billgren idag, som har fångat strömningarna just nu på ett så bra sätt med väl valda illustrationer till. Missa inte!

Här sitter jag med löpkläderna, även skor, på sedan en lång stund. Puh, bara att bita i det sura äpplet. Jag vet ju att jag kommer att vara mycket gladare om en timme, men varför ska det vara så segt att komma igår efter vintern…

Photo: via Alexander White

 

 

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar