Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons
Annons

Hemma hos arkitekten

Det här hemmet är alldeles perfekt i mina ögon, och kanske är det inte så förvånande då arkitekten  Andreas Martin-Löf bor här. Bloggaren Hannah (in the House) har varit på besök och jag fick låna hennes fina bilder.

Annons

Kombinationen här. Perfektion.

Annons

När jag är klar med det här inlägget ska jag ta och plantera om mina porslinsblommor i burspråket i köket/matsalen. Det finaste jag vet är just porslinsblommor i en enkel terrakottakruka.

Annons

Som jag berättade häromdagen får vårljuset mig att rensa och frigöra ytor här hemma, och de här bilderna gav mig verkligen vatten på min kvarn. Dessutom blev jag igen så sugen på en AML lampa med gul sladd.

Missa inte att kika in hos Hannah in the House; ny för mig och en jättefin blogg! Så kul när man hittar nya kvalitativa bloggar.

Photo: Hannah Thinnesen Trickett (with kind permission)

Annons

 

 

Dela på:
Laddar