Annons
Annons


Hemma hos arkitekten


Det här hemmet är alldeles perfekt i mina ögon, och kanske är det inte så förvånande då arkitekten  Andreas Martin-Löf bor här. Bloggaren Hannah (in the House) har varit på besök och jag fick låna hennes fina bilder.

Annons

Kombinationen här. Perfektion.

När jag är klar med det här inlägget ska jag ta och plantera om mina porslinsblommor i burspråket i köket/matsalen. Det finaste jag vet är just porslinsblommor i en enkel terrakottakruka.

Som jag berättade häromdagen får vårljuset mig att rensa och frigöra ytor här hemma, och de här bilderna gav mig verkligen vatten på min kvarn. Dessutom blev jag igen så sugen på en AML lampa med gul sladd.

Missa inte att kika in hos Hannah in the House; ny för mig och en jättefin blogg! Så kul när man hittar nya kvalitativa bloggar.

Photo: Hannah Thinnesen Trickett (with kind permission)

 

 

DELA (0)
PINNA (47)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar