Annons
Annons


Hem ljuva hem


Som vanligt så känns det helt ljuvligt att sova i sin egen säng efter några dagar på resande fot. Idag har jag plockat upp lite av mina små inköp. Jag tycker om att samla minnen från mina resor, och sprida ut dem här hemma. Böckerna hittade jag på en loppis och tyckte de var fina, och som tur var passerade en kille som kunde engelska just när jag höll i den ena, och frågade om jag gillade Shakespeare. Ja, då var ju saken klar; givetvis måste jag ha en Shakespeare på kinesiska (om det nu är det!?). De små skålarna var typ gratis, och hur fint är inte det kinesiska tidningspapperet som de var inslagna i.

Annons

Ännu en bok, några penslar, en antik liten vas och fina askar med essens. Självklart kommer snart ett inlägg med en summering och mina bästa tips i Shanghai. Men jag är lite yr efter resan fortfarande, så det får vänta lite.

Det blev ju något av oplanerad bloggpaus här, på grund av resan, förkylning och tekniska problem. Men det positiva med det är att det känns jättekul att blogga igen. Lite av en nytändning faktiskt.

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer | Translate

 


Annons


Laddar