Annons
Annons


HELLO!


myhallwayulrikarandel

Välkomna in till mig alla nya och gamla läsare! Idag är jag så glad över att äntligen kunna berätta att jag alltså flyttat hit till Residence Magazine. Mitt absoluta favoritmagasin som bjuder på de mest inspirerande och kvalitativa inredningsreportagen och regelbundet samarbetar med de bästa i branschen såsom stylisten Lotta Agaton och fotografen Kristofer Johnsson, för att nämna ett par. Och så gillar jag det härliga gänget på redaktionen; chefredaktör Hanna, snygg-Michelle, AD-Elisabet och Imke som skriver så bra. Här kommer jag verkligen att trivas!

Annons

ulrikarandelkitchen

För er som inte känner till mig och min blogg sedan tidigare följer här en kort presentation. Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Bloggen har jag drivit sedan 2011.

Inredning är min stora passion och givetvis det jag i huvudsak bloggar om, men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård.

Lite prestationsångest har jag nu, då de andra fina bloggarna på sidan känns lite ”smalare” och mer inriktade på en viss stil. Jag däremot svänger lite hit och dit, men man kan säga att den röda tråden hos mig är att det måste finnas en känsla i bilderna (miljöerna) som jag visar som känns rätt i magen för mig. Det är den kompassen som styr innehållet i bloggen. Inte en direkt stil alltså.

ulrikarandelpiedestal

Min egen stil är jag rätt trygg i, och den har alltid haft en bas i svart, vitt, beige och brunt. Sedan modiferas den lite genom åren, för givetvis påverkas vi av trender, men basen är alltså konstant. Och tur för mig att brunt är inne igen!

HÄR kan se bilder från ett tidigare reportage som publicerades i just Residence för några år sedan. Numera är det inte lika vitt, utan jag har målat om i mjuka dova toner som ni glimtar på bilderna här. Dessutom har mitt hem berikats med en del bohemiska influenser, som alla marockanska mattor jag släpat hem från Marrakech.

Som sagt, härligt att vara igång. Och lämna gärna en kommentar och berätta vad ni önskar att läsa om här.

LÄS OCKSÅ

DELA (52)
PINNA (98)Annons


Laddar