Annons
Annons


Hay Kitchen Market


Idag startade jag dagen hos Gulled (showroom) där jag passade på att klämma och känna på nya Hay Kitchen Markets produkter som man kan köpa i Sverige från och med 1 november. Mette Hay har slagit sig samman med kocken Frederik Bille Brahe, mest känd för sitt café Atelier September och Restaurant Apollo Bar i Köpenhamn. Tillsammans har de plockat ut det bästa från kök världen runt, och skapat kollektionen Kitchen Market.

Annons

Kannan hämtar inspiration från Indien.

Mina tjejers favoritrestaurang är Brillo, och jag har en känsla av att det har med glassbaren att göra. Men så besvikna de blev när de hade slutat med de tjusiga glassbägarna. Så jag får nog köpa egna:

Skålen i terracotta tyckte jag var så himla fin också. HÄR kan ni kika igenom hela kollektionen i katalogen.

 

DELA (1)
PINNA (2)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar