Annons
Annons


HAPPY WEEKEND


IMG_7925

 

Åå, vad härligt med en sån här kort arbetsvecka och att det efter två arbetsdagar är helg! Här i Stockholm snöar det på ett alldeles magiskt sätt och innergårdarna är så vackra när de är täckta med pudersnö. Nu ska jag bara göra ett kort stopp här hemma och röja lite inför helgen sedan tänkte jag trippa ner till Babette för lite rödvin och pizza med ett par väninnor. Känns som helt rätt sak att göra en sån här snöig fredag i januari.

Annons

 

IMG_7914

 

Avslöjad. Min fusklavendel som jag brukar ha på balkongen när jag åker bort på sommaren har blivit kvar och ser ut att leva fortfarande där under snön… 🙂 Lyktan köpte jag på Granit före jul. Jag gillar att den bara är enkel och rak utan några krusiduller.

 

IMG_7920

 

Min julgran står grann och fin ute i ett hörn på balkongen. Jag är ju ingen förespråkare för återbruk här direkt då jag ofta tycker att det är lite besvärligt att leva som man lär offentligt, men i det tysta kör jag givetvis med ett hållbarhetstänk hemma hos mig. Och när jag passerar alla julgranshögar på gatorna och tänker på alla träd som skövlats och på värdet av dessa julgransbrasor (!?) så känns det bra att mitt träd finns kvar; kanske till nästa jul?

 

Jag måste också förtydliga att det alltså inte är ett lärkträd utan ceder, vilket jag först skrev i mitt inlägg men sedan ändrade då jag fick veta att det var ett lärkträd från vad jag trodde var en säker källa, men sedan visade det sig att det var ceder ändå. Så nu vet ni. Däremot undrar jag om någon vet hur mycket kyla ett cederträd tål? Nu får jag önska er alla en riktigt härlig fredag i nysnön!

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar