Annons
Annons


HAPPY WEDNESDAY!


seventeendoorslampa

 

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men just nu jobbar jag mot en deadline på fredag, och när det infaller en röd dag som imorgon och många passar på att smita tidigare idag, och tar en klämdag på fredag gäller det att ha framförhållning. Men nu tror jag ändå att det mesta är på plats, även om fredagen kommer att bli intensiv. Så bloggen fick helt enkelt vila lite. Jag tror faktiskt att det var länge sedan det gick hela två-tre dagar sedan jag bloggade, och nu känner jag att jag längtar efter bloggen istället för att känna att jag måste uppdatera den. Så det är ju positivt!

Annons

Snart hoppas jag också på att kunna ta bilder på min nya hallampa som är på väg hem till mig just nu. Här ser ni en glimt av den. Visst är den fin!?

 

seventeendoors_471klarb

 

Här ovan ser ni en gammal bild från ett hemma hos-reportage hos mig, och både ph-lampan och snäckskalslampan är historia numera. Men lite samma droppform ändå på min nya lampa från 30-talet. Min hall förtjänar verkligen en vacker lampa då det är det första man ser när man kommer in. Numera har jag ju målat om vardagsrummet i mjuka Shadow White och nu vill jag köra samma kulör fast den lite mörkare, Drop Cloth, i hallen. Måste bara få loss lite tid så jag kan måla. I juni kanske…

Photo: Kristofer Johnsson

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar