Annons
Annons


Happy Monday!


Ja, jag önskar att jag kunde skriva att jag suttit mot en husvägg och sippat rosé hela helgen, men tyvärr. Den här årstiden när vinteraktiviteterna går in i våraktiviteterna och alla barn dessutom fyller år, kan det bli rätt körigt emellanåt. Friidrott på Lidingö, gympa (x2) i Bromma och ridskola ute på Djurgården, ett par kalas med hetsköp av presenter tio minuter innan kalaset börjar (och sleep over med resultatet att jag fick hem en ilsken zombie dagen efter) och däremellan ska det serveras frukost, lunch och middag. Puh. Därav frånvaron här. Och allvarligt talat är det rätt skönt med måndag, och jobb från vardagsrumsgolvet i vanlig ordning. Nu först kan jag njuta av fredagsblommorna som Flowery levererade i fredags!

Annons

Något annat jag njuter av idag är mina nya trådlösa lurar från Sudio som jag just nu kan erbjuda 15% på med rabattkoden: seventeendoors i samarbete med Sudio. När man har vant sig vid trådlösa lurar, går det inte att vara utan!

Nu är det dags att hämta mina tjejer och sedan ska vi iväg och köpa ridkläder. Så kul att de har börjat rida, då jag drömmer om att ta upp ridsporten själv. Vi får se vad det blir av det här. Jag vill ju åka på ridresa till Island med mina tjejer. I mina drömmar… Fin måndag alla!

Inlägget presenteras i samarbete med Sudio.

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar