Annons
Annons


Happy Friday from Shanghai


Jag är såå ledsen angående den totala frånvaron här under de senaste dagarna! Det körde ihop sig inför min resa till Kina, och sen blev jag dunderförkyld (för andra gången i höst!?) precis när vi skulle åka. Men nu är vi på plats i alla fall och efter en tio timmar lång nattflygning, så var jag rätt knäckt. Här är utsikten från vårt rum.

Annons

Så spenderade stora delar av dagen i sängen på hotellrummet, men i afton kom vi ut på en sväng här i våra hoods. Hotellet som vi bor på, The Langham Xiantiandi, ligger i hjärtat av ett supertrevligt område, The French Consession, där vi var ute o käkade i kväll. Men nu har vi nog kurerat oss tillräckligt efter flighten och i morgon blir det antikmarknaden. Så härligt!

Jag hoppas dessutom att komma igång med min nya kamera. Här i Kina funkar inte Instagram eller Facebook, vilket var väntat, men att gmail inte funkade var en nyhet för mig. Så om någon väntar på svar från mig på något mejl, så kan det ta några dagar…

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer | Translate

 


Annons


Laddar