Annons
Annons


HAPPY FRIDAY!


IMG_6765

Efter en intensiv vecka, och fredag, har även jag landat i soffan. Fredagen började på allra bästa sätt, nämligen med att fredagsblommorna redan var på plats till frukosten. Hur härligt är det inte att komma hem på torsdagskvällen och ha detta som väntar…IMG_6764IMG_6777

När dagens arbete var över, hämtade jag de här fina som ville ta på sig sina favoritklänningar… IMG_6798

…innan vi drog ner på Stureplan och Brillo för fredagsmys med världens bästa gudmor, som levererade i vanlig ordning. En ny fin bok om flätor, en hundring att köpa glass för och så gruppfoto i fotoautomaten. Själv fick jag i mig både tryffelpizzan och ett par glas vin. Brillo är faktiskt det bästa stället om man vill ha ut något av ett restaurangbesök med barn och samtidigt kunna njuta lite själv… Det går inte att komma ifrån. Nu ska jag varva ner och imorgon vankas sovmorgon. Det ser jag fram emot! Happy Friday!

Annons

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar