Annons
Annons


Happy Friday!


Veckans fredagsblommor får dessa vackra rosor från veckans härligaste lunch representera. Det var min bloggkollega Madeleine Asplund Klingstedt som bjöd på en rosa lunch (!) med anledning av att Laurent-Perriers exklusiva roséchampagne Cuvée Rosé Brut intar hyllorna på Systembolaget den 8 juni.

Annons

I samband med denna lansering har Madde tagit fram en unik färgkod där hon inspirerats av Cuvée Rosé; nämligen 50% S1030-Y70R x 50% S2030-Y70R*, vilken ger Laurent-Perrier Pinken exklusivt rosa nyans med varma och jordiga inslag. Koden kan användas för att blanda till nyansen i valfri inomhus- eller utomhusfärg från marknadens samtliga färgleverantörer och färgbutiker. Kul idé tycker jag, men jag har inte hunnit öppna burken och kika på kulören.

Lunchen intogs i restaurang TAK:s chambre séparée med utsikt över hela stan och menyn hade Frida Ronge komponerat och den gick givetvis helt i rosa också. Nedan den vackra och goda desserten.

Rosen tror jag heter något med avalanche och jag tror jag hade några exemplar i min mixade bröllopsbukett. Någon som kan fylla i namnet kanske? Men det önskar jag er alla en härlig fredag i solen!

Photo: Jesper Florbrant

DELA (3)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar