Annons
Annons


Happy Friday


Hej gråa fredag, men vad härligt det känns ändå! Längtar tills jag och min lilla familj ska landa i soffan och fredagsmysa i kväll. Jag har problem med bloggandet av den enkla anledningen att jag inte har fixat en ny kamera eller objektiv (som ni ser på bilden), så det är hög tid att ta tag i det.

Annons

Det är bara det att jag är så tekniskt ointresserad, och vet inte vad jag ska slå till på, och researchen tar emot. Jag velar mellan att strunta i en stor systemkamera, och köpa en mindre variant som jag kan ha med på stan och resor. Å andra sidan tänker jag att istället kanske jag bara köper en ny mobil och istället ser till att ha just en bra systemkamera så jag kan ta bra bilder hemma. Hur ska man tänka här?

Även om det inte framgår av bilden, står en underbar fredagsbukett på plats denna morgon. Varje torsdagskväll får jag en bukett levererad från Flowery och det är en så himla bra tjänst. Jag skulle nog inte själv ha köpt rosa liljor, utan de vanliga gröna hortensiorna, men oj vad snygg denna bukett är just till mina gröna sammetsgardiner.

Härom torsdagen missade jag dock min leverans, eftersom jag hade fel portkod registrerad, och just när blommorna skulle levereras och chauffören försökte få tag på mig så hjälpte jag en liten dam som ramlat då hon skulle korsa Karlavägen och snubblade när hon skulle upp på trottoaren. Hon slog huvudet i asfalten, och när jag lyfte upp henne från gatan trodde jag att hon skulle gå sönder, då hon vägde väl max 45 kilo. Damen skulle bums vidare till nk, men det satte jag stopp för och såg till att hon kom hem i en taxi. Även fast jag gjorde en god gärning, var jag så himla sur hela kvällen att jag missade min blomleverans. Jag har helt klart blivit beroende av denna tjänst.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar