Annons
Annons


Happy Friday!


Jag bokar ofta in mina besök hos frisören på fredagseftermiddagen, då det känns lyxigt att vara snygg i håret till helgen. Dessutom bjuds det alltid på bubbel för rätta fredagskänslan. Vardagslyx! Tyvärr drog det hela ut på tiden så jag missade ett event som jag tackat ja till. Sorry!

Annons

Jag måste också tipsa om det senaste numret av Styleby som var så himla inspirerande, speciellt den röda bilagan som jag fastnade i en lång stund. Så mycket snygga detaljer och en skön mix av mode och inredning. Jag tror faktiskt att jag måste köpa ett eget exemplar och bläddra igenom den igen.

En ny florist har öppnat ett stenkast från Odenplan, och jag blev så himla sugen på det där stora olivträdet.

Men hejdade mig, då jag har så mycket grönt här hemma redan. Och igår kväll kom helgblommorna från Flowery, så inga snittblommor behövde jag heller. Med det så önskar jag all fina läsare en fin fredag!

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar