Annons
Annons


Happy Friday!


Ett enkelt litet, men fint, kök får avsluta veckan här. Jag har ju sagt det förut, att jag dras mer till enkla små kök, än stora lyxiga. Jag saknar ett litet arbetskök faktiskt, då mitt eget är en konverterad matsal. Härligt det också, så klart. Mysigt med den lilla bänken vid fönstret också. Vill ni se mer av den här etagelägenheten till salu i Göteborg just nu, så hittar ni den är.

Annons

Så himla skönt med långhelg alltså! Jag har hunnit hänga på krogen, mat och drinks på Råbar, en kväll och haft en hälsodag med löpning och nyttig mat hittills. I morgon tänkte jag hitta på något kul med barnen, vilket inte är helt enkelt när man har fobi för folkmassor, men jag tillämpar väl mitt vanliga tvärtomtänk. Vi får se vad det blir. Ha en härlig fredag alla!

Photo: Stadshem

DELA (0)
PINNA (2)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar