Annons
Annons


Happy Friday!


Hej fredag! Jag måste säga att det är märkligt hur lång den här veckan kändes med tanke på att den egentligen var kortare än vanligt, men idag har jag såå mycket fredagskänsla att det bubblar nästan över. På bordet står fredagsbuketten, och jag har precis hällt upp ett glas iskall Sancerre. Det är jag värd!

Annons

Ja, så många bitar i mitt liv som fallit på plats den senaste tiden. Jag är ju rätt privat här, och har dessutom varit rätt dålig på att dra upp mål på ett strukturerat sätt under senare tid. Men även om jag varit kass på att artikulera mina mål, både officiellt och inför mig själv, verkar det som jag har någon slags undermedveten kraft som tar mig dit jag vill. I kväll tänker jag vila i det, och vara nöjd med mig själv och mitt liv. Happy Friday!

LÄS OCKSÅ

DELA (9)
PINNA (0)

3 kommentarer | Translate


Annons


Laddar