Annons
Annons


Happy Friday!


De här bilderna har ni sett här förut, men de var delvis avgörande för att jag igår äntligen slog till på en ny lampa till mitt kombinerade kök/matsal. Egentligen vill jag investera i THE LAMP som jag kan ha en lång tid framåt, men kan inte bestämma mig för vilken det är. Jag har flera på min drömskelista, men jag kommer aldrig till skott då föremålet för min kärlek växlar. Därför har jag avvaktat i tre år nu. Just nu ligger den här skönheten bra till, men jag är inte helt hundra och till dess att jag är det så måste jag ha en lampa.

Annons

Så valet föll på den här istället, då jag inte är redo för den stora investeringen ännu. Den har vi ju sett ett tag nu, men jag har inte tröttnat, snarare växer den i mina ögon. Jag tror den kommer att bli superfin i mitt kök till stucken i taken och mina svagt rosa väggar.

Äntligen fredag, och på bordet står en underbar bukett. Så härligt. Nu längtar jag redan tills det blir eftermiddag och jag kan hämta mina tjejer så fredagsmyset kan dra igång. Happy Friday!

Photo: Stephan Julliard via Studio Razavi

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar