Annons
Annons


Happy Friday!


milles

Efter en vecka nerbäddad i sängen på grund av dunderförkylning vaknade jag till liv igen lagom till fredagen. Jag mötte upp en väninnna tidigt för lite fredagsmyys på Milles.

unnamedunnamed-3

Efter middagen sladdade vi in till Svenskt Tenn på deras book release av Swedish Modern – A Couring Book of Magical Interiors. Det brittiska förlaget Thames & Hudson har tagit fram en exklusiv målarbok för designintresserade vuxna. I boken finns bilder, skisser och texter om Josef Franks formgivning och Estrid Ericsons interiörer. Den vill jag ha med på semestern i sommar när jag ska ligga vid en härlig pool på ett designhotell och tillämpa mindfulness!

Annons

unnamed-2IMG_0467

Därefter pinnade vi upp till Brahegatan och invigningen av Louise & Hannas kontor. Så stylish men knakfullt med trevliga människor, så enda bilden jag fick med mig därifrån var denna på Hanna och min fina Anna.

unnamed-5unnamed-4

Sedan minglade vi vidare tvärs över gatan och kikade in hos nyöppnade Dusty Deco där Edin bjöd på drinks.

1unnamed-6

Jag hade bara mobilen med och det var ju inget vidare ljus, men jag kunde inte låta bli att knipsa massa bilder. Stockholms finaste butik just nu. En ren upplevelse, så missa inte om du är i stan!

unnamed-11unnamed-12IMG_0513unnamed-10unnamed-9

Och som jag skrivit om tidigare huserar Christoffers blommor i entrén.

IMG_0516

Bästa fredagsmyset alltså, och hur härligt är det inte att komma igång så tidigt på en fredagskväll att man hinner med en middag med en vän och dessutom ett par, tre öppningar men ändå vara hemma i så pass god tid att lördagen är räddad!? Jag gillar det.

Jag beklagar som sagt bildkvaliteten och jag får återkomma med bättre bilder i dagsljus vid ett senare tillfälle, men jag hoppas ändå att ni kan se de härliga miljöerna vi besökte ikväll. Fin fredag!

 

DELA (4)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar