Annons
Annons


HAPPY FRIDAY!


SFD40E1A0E8922D4AC095F26BF25991F36B_2000x

 

Idag har jag haft massor av bollar i luften hela dagen och när jag jobbat klart rusade jag iväg för att hämta tjejerna för att sedan sticka ut på Lidingö och friidrotten i duggregnet. Naturligtvis behövde jag plocka upp lite från affären med två dödströtta tjejer på vägen hem, så känslan nu när de ligger nybadade i soffan är underbar. Snart kryper vi ner tillsammans i sängen allihopa, och jag tror vi struntar i gympan i morgon och unnar oss en sovmorgon.

Annons

 

Jag ser att det ska regna här i morgon, vilket det har gjort de senaste dagarna. Det bästa jag vet är att sova med fönstret öppet mot gården under natten och vakna till för ett ögonblick i det svala rummet av ljudet av regn. För att konstatera att staden är tyst och sedan bara glida tillbaka in i sömnen.

 

Den här bilden från ett hus på Gotland ovan, som för övrigt lär spinna några varv runt på bloggarna, fastnade jag för på grund av de två dubbelsängarna placerade i samma rum. Det ser så himla mysigt ut! Många klagar på barn som lägger benen runt halsen på dem när de sover, men jag tycker bara att det är så himla mysigt. Man vänjer sig. Visst kan man vara lite stel i nacken eller ryggen efter någon konstig sovposition, men det är det värt.

 

Ja, ni märker att sömn är det jag har på hjärnan denna fredag… Men innan det är dags att sova ska jag minsann se ett par avsnitt av nya säsongen av Bloodline. Äntligen! Härlig fredag alla!

 

Photo: via Fantastic Frank

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar