Annons
Annons


HAPPY FRIDAY


 

IMG_0009

 

Som sagt tidigare, ingen klämdag för min del idag utan jag har sprungit runt på stan i butiker och på loppis på jakt efter props. Och varmt är det. Så nu har jag hällt upp ett gott Sancerre i glaset och sitter på balkongen och njuter. Vad fint det blir på innergårdarna här i stan när det blir grönt igen.

Annons

 

IMG_0036

 

Jag såg hos Sanna att nya glossiga Metro Home var på gång, men knorrade faktiskt senast idag över att den delas ut på Stureplan mellan 11-14 på tisdag. Vem har tid att hänga där då!? Så ni förstår ju hur glad jag blev när den låg på hallmattan när jag kom hem ikväll. Jag har hunnit bläddra i den och kan säga att den är värd att vallfärda ner till Stureplan för (eller i Göteborg: Drottningtorget och i Malmö: Triangeln).

Många sköna men rätt exklusiva hem, och då brukar ju en del klaga över det. Men jag tycker inte att man ska göra det utan istället låta sig inspireras och sedan kan man ju alltid ”skapa stilen” som det brukar heta i inredningsmagasinen inom sin egen budget. För mig handlar stil inte om pengar, utan känsla. Sen är jag ärlig och erkänner att ju mer designlampor, desto bättre! Jag tror att jag har ett lampberoende konstaterade jag idag. Så många på min önskelista nu… Men mer om det i ett annat inlägg. Happy Friday!

 

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar