Annons
Annons


Grus Grus Vinbar


Vi har fått en ny vinbar här på Odenplan och det var ett välbehövligt tillskott! Det är anrika Tranan som öppnat Grus Grus  i lokalen vägg i vägg för nån vecka sedan. Vi var några som slank in sent en eftermiddag och jag gillade stället.

Annons

Till vinet finns ”mellanrätter” som man kan ta in och dela på. Dels har man en fast meny men utöver den finns det också ”dagens rätter”. Vi ropade in ett gäng, men jag glömde att plåta så klart och när jag kom på det var det bara blåmusslorna kvar på bordet. Därav den mindre bloggvänliga bilden nedan. Men supergott verkligen!

Lokalen drogs med lite barnsjukdomar när vi var där, som att ac:n inte fungerade som den skulle (det var varmt!), men personalen var jättegullig och lovade att nästa gång vi tittar in kommer allt att fungera som det ska!

För hos Grus Grus kommer jag definitivt att kika in med jämna mellanrum på ett glas vin och lite god mat efter jobbet.

Nu ska jag ge mig i kast med en ny serie som jag blev rekommenderad; danska Herrens vägar på SVT play. Jag älskar ju danska serier, så nu ska det bli mysigt med lite söndagsfilm.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar