Annons
Annons


Granit SS18


I kväll var vi ett gäng som möttes upp på Granit SS18:s pressvisning på Söder; stylisten Mari och fotografen Lina från Northern Sisters samt coloristen Jill. Väl där sprang vi in i några andra härliga människor, bland annat denna tjej som jag var helt säker på att jag träffat tidigare, tills jag senare på kvällen kom på att jag kände igen henne från Family Livings senaste omslag som legat på golvet på vår lilltoa i några veckor. Mina barn tycker nämligen om att läsa Mama och Family Living där…

Annons

Granit presenterade ett par nya färger i sin kollektion inför sommaren; nämligen ”kamel” och mossgrönt. Allt finns inte uppe på deras sida ännu, men jag återkommer med pressbilder när det gör det. Jag förstår att det är många husägare som blir sugna på hängmattan här i bild, men den kommer nog in framåt vårkanten om jag förstod det hela rätt.

Den här gröna sänghimlen tror jag bestämt kommer att bli en bästsäljare hos Granit. Hm, kan man slå till på en sänghimmel till ett par 7 och 9-åringar, eller ska jag inse att de snart är coola så kallade tweenies och lägga ner gullet?

Sen var vi alltså ett gäng som gick och tog en drink tillsammans innan vi gick vidare till Gulled och Designbloggarnas fest där Martin välkomnade oss varmt. Jonas och Helene från Grandpa har jag ett riktigt roligt event att se fram emot med i mars, och med på ett hörn kommer även Mari att vara. Men mer om det längre fram.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar