Annons
Annons


GRAND HÔTELS NYA TAKSVITER


Sommarstockholm alltså, så vackert! Och under veckan som gick fick jag möjlighet att njuta av vår vackra huvudstad i 360 grader från det lilla tornet på Grand Hôtel. Hotellet nyinviger nämligen de två taksviterna; Flaggsviten och Taksviten. Givetvis är de båda anslutna till varandra, så om man vill kan man hyra hela takvåningen. Och då ingår tornet och den lilla terrassen på taket. Härligt med morgonkaffet där uppe, eller hur!?

Annons

Entrén hade fått ett rejält lyft och en av den prisade inredningsarkitekten Martin Brudnizki förbättringar var att öppna upp från entrén, vilket gör att när man klivet in i aviten är det första man ser det kungliga slottet genom fönstret. Rätt exotiskt ändå och uppskattat av många gäster kan jag tänka mig.

Så här vill man ju ha det på soffbordet i ett hotellrum. Som ni ser har jag blandat pressbilder med lite egna snapshots här.

Mest imponerad blev jag nog ändå av badrummen. Stoora och lyxiga som det ska vara i en svit.

Kul kuriösa som hotelldirektören berättade var att när hotellet invigdes hade man fler vattenklosetter än slottet (som bara hade en). Och på själva invigningen sprang björnungar runt bland gästerna. Ja, det var bättre förr!

Och som sagt, från takterrassen är utsikten magisk. Läs mer om projektet HÄR.

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar