Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

Hanging Lamp och inspiration till växthuset

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Inlägget innehåller adlinks

Vi startar veckan med en skönt inspirationsinlägg, tycker jag, och kikar in i det här kombinerade hemmet/galleriet i Antwerpen som tillhör Valerie Traan. Det som fångade min blick var det fiskbenslagda tegelgolvet, som är ett originalgolv från 1800-talet. Också ett himla fint tips till sommarstället, eller varför inte växthuset som blivit så trendigt igen.

Annons

Jag älskar förresten Hanging Lamp (nedan) (reklamlänk via Apprl) och funderar om jag har något ställe där en skulle kunna sättas upp på väggen. Fortfarande oklart.

Annons

Annons

Själv jobbar jag från mitt kombinerade hem/kontor idag, men tyvärr är det inte lika härligt som på bilderna här; framför allt är det minde kul att just nu pågår ett stort arbete med att anlägga en ny trädgård på vår gård. Stora maskiner och lyftkranar forslar bort stenmassor, och det låter ganska högt om man säger så. Men det är bara att dra på ett par lurar och återgå till arbetet. Det ska bli himla spännande att se slutresultatet i alla fall. Fin måndag alla!

Annons

Photo: via Remodelista

 

Dela på:
Laddar