Annons
Annons


Gift wrapping


untitled-13

Bara för att jag sade att söndagskrönikan har tagit jullov fick jag ju genast ett uppslag… Det här med att slå in julklappar skulle jag kunna skriva en hel bok om. Om hur knasigt det var att som småbarnsmorsa lägga massa tid på de perfekt inslagna julklapparna (och julkorten) istället för att bara njuta av de små godingarna. Om hur någonting som egentligen är kul, förvandlas till ett tvång och faktiskt inte är vad man borde lägga den lilla energi man har över på.

Annons

Men, med det sagt, har jag ju nu kommit förbi den tiden, fått lite distans till vad som är viktigt i livet, tyvärr genom den hårda vägen, men ändå. Nu vill jag pyssla och slå in massa fina klappar med mina tjejer. Vad mysigt!

Hos Local Milk hittar man alltid de mest stämningsfulla bilderna för varje säsong och så här ser årets julklappsinslagning ut där.

untitled-18untitled-59

Nu blir det att gå ut i naturen och samla lite pynt och sen kör vi. Ja, måste ju köpa lite julklappar också. Eller så gör vi helt enkelt fejkpaket att ha under granen. Det är ju själva skapandet som är poängen.

Photo: Local Milk

LÄS OCKSÅ

DELA (1)
PINNA (7)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar