Annons
Annons


Gardiner i sovrum


Det är märkligt men så fort man får miljöombyte och bor någonstans där man inte kan hålla på att fixa så frigörs kreativitet. Jag satt och raderade bilder i brist på annat att göra (sånt man aldrig orkar göra hemma däremot) och hittade den här hastigt tagna bilden tidigt i våras (med smutsiga fönster) som jag tog när jag nyss hade hängt upp mina nya gardiner från Gotain i sovrummet. Därav hänger de lite slafsigt och jag hade tänkt att ta nya fina bilder, men det har aldrig blivit av.

Annons

Jag gjorde ju ett moodboard för mitt sovrum någon gång i vintras, och jag kan konstatera att en hel del blivit fixat successivt. Nya gardiner som sagt, och lampan hänger i taket sedan länge. Älskar den. Nya byråer är också införskaffade men det blev inte favoriten från Asplund ovan utan en kompromiss. En möbel som jag inte är tokig i, men som är lätt att sälja när jag väl hittar (och unnar mig) byråerna som jag kan leva med länge.Jag ska ta en nya bilder och visa så klart.

Men ännu vill jag fortsätta justera mitt sovrum lite lätt. Jag är sugen på att måla om hela rummet, men inte kommit fram till vilken kulör jag vill ha. Sedan har jag tankar på att flytta min Beni Ourain-matta till sovrummet så den skulle fungera som en rätt täckande matta där. För jag är sugen på en ny större matta till vardagsrummet som jag hade tidigare. Ja, jag får fundera vidare i solsängen på stranden idag.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar