Annons
Annons


Gardiner i sammet


När jag flyttade in här 2009 hade jag gardiner överallt, då jag körde en lite elegantare stil på den tiden även om det inte direkt var trendigt med gardiner då. Sedan kom Pella Hedeby hit några år senare och rev ner dem inför ett reportage i Residence. Efter det satte jag aldrig upp dem igen, då det kändes så rent och skönt utan. Men nu är det dags igen.

Annons

Gardiner har ju verkligen kommit stort på senare år, men jag vill dock inte ha en känsla av mycket textilier, som annars är det vanliga nu när många gillar den ”dressade” hotellstilen. Och som jag konstaterat så många gånger drar jag mer åt linne än sammet. Men just därför, då jag har soffa och många kuddar i linne, tänkte jag slå till på sammetsgardiner minsann! Sammet har ju verkligen slagit igenom på bred front, och vill man inte gå all in, kan man göra som jag, nämligen sparsmakat lägga till det som en fin kontrast till linnetextilerna bara.

Jag vill alltså inte ha breda sjok av tyg, utan trycka ihop dem till smala våder.

Först hade jag tänkt en grå/grön (se proverna ovan) kulör som är mörkare än väggarna, men nu undrar jag om jag ska fega och ta en cream-färgad trots allt? Jag kan verkligen inte bestämma mig…

Ja, vad tror ni om lite sammetsgardiner här i mitt (ostajlade) vardagsrum? Och ska jag gå för ett den grå/gröna eller cream-färgade tro…

Ni gillar ju att jag inte visar upp perfekta ytor här hemma, har jag förstått, och allvarligt talat så har mina fönster aldrig varit så skitiga som de är nu. Dags att beställa en ordentlig fönsterputs före påsk!

Photo: 1-3 via Pinterest 2-3 Ulrika Randel

DELA (0)
PINNA (5)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar