Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

Gammalt och nytt i unik kombination

Jag fastnade för den här bilden (underbar inredning/styling!) och letade mig vidare till källan som visade sig vara ett spännande projekt i Australien. Fastigheten, Hatherlie, är en historisk byggnad från 1800-talet där Andrew Simpson Architects  adderat en samtida tillbyggnad. Resultatet är rätt unikt måste man säga, även om jag mest föll för de äldre delarna av fastigheten.

Annons
Annons

Annons

Då var påsklovet slut här i Stockholm och det är dags för vardag igen. Och det känns faktiskt helt ok, då våren definitivt anlände hit i helgen. Jag kunde ju inte hålla mig före påskhelgen och piffade med vit krokus och pärlhyacinter plus lite murgröna i lådorna på balkongen trots att jag visste att det skulle bli riktigt kallt på nätterna. Men allt verkar ha klarat sig och det är så skört och fint så. Nu är det nog dags att flytta ut olivträden som stått i trapphuset under vintern också. Äntligen dags för balkongliv igen. Mer om det längre fram. Nu söndagsmys!

Dela på:
Laddar