Annons
Annons


Franska barnrum


Jag vet att jag säkert skrivit det här flera gånger förut, att nu är det dags att mina tjejer får varsitt rum. Men det har hela tiden skjutits upp, men nu har jag lovat dem att det ska hända till skolstarten i höst. I början av augusti ska vi gå all in och fixa deras rum.

Annons

Det är ju bara det att jag gillar fortfarande deras rum som jag inredde för åtta år sedan… Jag kallar stilen den franska sekelskiftesstilen, och det är fortfarande så jag tycker barnrum är finast. Med sorg kommer jag att slänga ut den ena franska lilla järnsängen med målningen på gaveln (till förrådet). Men vi behöver uppdatera med skrivbord för läxor (även om de aldrig kommer att sitta där), men jag minns själv varenda sudd och dagbok jag hade i mina lådor. Det ska bli så mysigt.

Till barnrummen har jag inte köpt en enda ny möbel faktiskt (förutom lampor). Och som sagt; stilen står sig. Jag har sedan länge slutat att vara pedant med barnrummen och på golvet ser det oftast ut som på bilden här ovan; korgar med allt möjligt krimskrams osorterat. Men imorgon (läs idag) har vi en play date här, så ikväll fick de städa så kompisen kan komma in i rummet.

Det andra rummet som vi ska inreda som just nu är kontor har en ful nyare säng, men den är himla praktisk så jag lurar på om vi kan spraymåla den för ett nytt uttryck. Som på bilden här. Ett nytt överkast, och lite nya bilder på väggarna, så kanske rummet känns lite mer åldersadekvat.

Bilderna här kommer förvisso från ett hem Brooklyn, men familjen som bor där är givetvis fransk!

 

Photo:  Constance Gennari/The Socialite Family

 

 

DELA (0)
PINNA (520)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar