Annons
Annons


Frama Studio Kitchen


Så var det dags för mig att sälla mig till hyllningskåren; jag talar givetvis om Frama Studio Kitchen som nyligen kammade hem pris i  ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017 för just Årets kök.

Jag älskar utförandet ovan, och tänk er detta kök på ett sommarställe. Kombinationen av det stilrena köket och den rustika miljön är verkligen helt perfekt.

Annons

Men idag hittade jag nya bilder på Framas kök i min inbox, i ett helt annat utförande och otroligt snyggt även det. Den 23 februari kommer installationen ovan i samarbete med danska Frama och Dry Studios här på Upplandsgatan att vara öppen för allmänheten (fram till slutet av maj).

Vad kul, då kan jag kila förbi för att klämma och känna på köket!

Photo: 1. Magnus Mårding via Frama 2-3 Pressbilder Frama & Dry Studios

 

 

 

DELA (40)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar