Annons
Annons


Ett viktorianskt radhus i ny skepnad


Jag skulle gärna se hela det här möblemanget hemma i mitt vardagsrum; mitt absoluta drömsoffbord, flankerad av två tjusiga fåtöljer;

Ligne Rosets sköna Pumpkin Armchair…

och Hans Wegners Flag Halyard Chair. Jag drömmer om att investera i en fåtölj till mitt vardagsrum, men även om jag har många favoriter så har jag ingen självklar kandidat. En sammanställning av mina favoriter tror jag bestämt att jag ska göra. Då kanske jag kommer närmare ett beslut. Just nu har jag bara två Side Chairs av Bertoia på den platsen, och det funkar tills vidare. De verkar jag aldrig tröttna på.

Annons

Det börjar dra ihop sig till avfärd mot London för mig men jag har fortfarande inte bokat hotell, även om jag fiskat runt lite. Många av de mer intressanta hotellen ligger ju i Shoreditch, men jag tror jag har bestämt mig för ett hotell i en annan del av stan ändå som kanske passar en mor och en 8-åring lite bättre. I morgon måste jag bestämma mig, annars finns det väl risk att vi blir utan hotellrum. Måndagens dilemma.

Photo: Sharyn Cairns via Yellowtrace

 

 

DELA (1)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar