Annons
Annons


Ett nytt kök i jaktstugan


Carmody-Groarke-Artist-House-Norfolk-10

Det här köket fastnade jag för i pinterests flöde, så jag klickade mig vidare till källan och det visade sig att att det hörde hemma i ett hus som ursprungligen var en ”jaktstuga” från 1756. Så rent och fint, och passar alldeles perfekt till det äldre huset. Nästan så att jag får lust att slänga ut överskåpen i köket.

Annons

Carmody-Groarke-Artist-House-Norfolk-05Carmody-Groarke-Artist-House-Norfolk-13

Härligt lekfullt med en gunga inomhus också.

Carmody-Groarke-Artist-House-Norfolk-02

Det har varit en intensiv vecka hittills. Igår kväll (läs inatt) när jag skulle röja inför en plåtning här hemma idag, satte jag mig och bokade hotell till sommarsemestern. Varför gör man sånt!? Så nu ska jag ta igen min skönhetssömn och hoppa i säng tidigt som tusan, men hörs vi snart igen.

Photo: Johan Dehlin via Carmody Groarke

LÄS OCKSÅ

DELA (18)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar