Annons
Annons


Ett inspirerande hem i Milano


Precis när jag tänkte att jag måste strama upp lite här hemma då det känns som det spretar åt alla håll, så hittade jag det här eklektiska hemmet fyllt med många av mina favoriter bland designklassikerna. Och näe, inget beigefärgat minimalistiskt hem för mig inte. Det här gillar jag.

Annons

Notera mattan; en Tuareg, handvävd av palm och läder av Tuareg-folken i Sahara Mauritania dekorerad med ull från get och kamel. Mattorna är extremt tåliga och gjorda för att användas i extrem hetta. Jag måste definitivt till Marrakech igen, då den enda mattan jag kan tänka mig i köket är just en Tuareg. Så smart då den är så tålig, och den smälter ju ihop med min valnötsfärgade ekparkett på ett alldeles perfekt sätt.

Våningen på 160 kvm med fyra meter i takhöjd ligger i Milano.

Fina stilleben, men kanske lite väl mycket kranier för min smak.

Visst får man en lite av en nytändning vad gäller att fixa hemma så här i oktober när mörkret börjar lägga sig över landet? Jag tror jag ska göra ett litet ryck minsann. Vet precis vad jag vill ha!

Photo: Manolo Yllera via AD

DELA (0)
PINNA (12)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar