Annons
Annons


En minimalistisk lada


I dag fastnade jag för den här sofistikerade franska gamla ladan där man lyckats med den hårfina balansgången att förena det rustika med moderna linjer. En perfekt kombination här.

Jag är så exalterad; jag har nämligen bestämt mig för att investera i nya köksstolar! Det var länge sedan jag gjorde det, då jag de senaste åren, delvis på grund av små barn men också för att jag inte fastnat för någon modell, bara haft olika Thonet-stolar (vintage) tills vidare.

Annons

Mitt kök blir nio år snart, och behöver uppdateras så det får bli stolarna som får stå för det. Fortfarande har jag ett praktiskt perspektiv när jag inreder här hemma, så det blir en tålig designklassiker som jag tänker få ge köket ett lyft! För det gamla träbordet får stå kvar så länge mina små konstnärer ritar, målar, klipper och klistrar dagligen.

Men, dessa leveranstider (5-6 veckor via svenska leverantörer); jag vill ju ha dem nu! Och då har jag inte bestämt mig för färg ännu, men det blir någon kombination av brunt och svart. Kanske blandar jag olika färger. Hmm. Måste lägga ordern snarast så beslut måste fattas…

Vem behöver ett exklusivt badrum liksom. Så enkelt och snyggt.

Vad härligt det är att vara tillbaka i Stockholm! Idag satt jag i solen på Milles när den beridna vaktparaden passerade. När man varit borta ser man sin egen hemstad med nya ögon. Och det känns faktiskt riktigt bra att vara just här och börja jobba igen.

Foto: Fabienne Delafraye via Milk Decoration

 

 

DELA (2)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar