Annons
Annons


Elsa Billgren X Alexandre Bonnet


För att komma i den rätta fredagsstämningen på en gång, bjuder jag på lite bilder från Elsa Billgrens härliga event i samarbete med Alexandre Bonnet igår. För det var alldeles magiskt. Solen sken, bubbel i glasen och det kändes som vi förflyttats från Stockholm till Paris när Elsa tog emot i Dagmar-sviten på Hotell Diplomat.

Annons

Ni har väl inte missat Caroline Sandströms (till vänster) blogg, som till stor del handlar om inredning? Här med sina välkända bloggande vänner Petra och Michaela.

Anledningen till eventet var att Elsa har designat årets upplaga av Alexandre Bonnets limiterade presentförpackning. Tidigare år har House of Dagmar, Malinda Damgaard, Ida Sjöstedt och Bea Szenfeld stått för designen.

– Jag har alltid älskat gamla saker, vackra plagg och föremål med historia. Hittar jag en sidenklänning från 50-talet med handmålade rosor på, bygger min hjärna upp en hel historia. Hur den köptes i Paris, användes på en fantastisk vårdag, hånglade vid Seine och sen följde med i bagaget hem och vidare resten av livet. Just en sådan klänning har jag i min garderob, och den romantiska känslan den har invävd i tyget ville jag få fram i min design, säger Elsa Billgren i ett pressmeddelande.

Nedan ser ni klänningen som alltså gav Elsa inspirationen. Annars var ledorden för eventet Paris och vintage som ni kanske ser. Elsa hade smyckat sviten med vackra vintage-detaljer och hur högtalarna strömmade skön fransk musik. Ovan Elsa själv i fransk pose med stillebenkungen Gustav Broström.

Vissa smälte mer in än andra i denna franska miljö, som fina Sofia (spana in henne bilder (!) från gårdagen här) och tjusiga Emma.

Nu ska jag inte tjata mer om det vädret och hur vackert Stockholm är, utan bilden här får tala för sig själv. Happy Friday!

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar