Annons
Annons


ELLE DECORATION SWEDISH DESIGN AWARDS 2016


image

 

Hej, och ledsen för dålig för uppdatering idag. Jag hade faktiskt fullt upp hela dagen och i kväll var det dags för gala, och givetvis hade jag bokat tid hos Stockholms bästa top stylist (finare ord för jävligt bra frisör), tillika min väninna Anna. Det här är ju kanske lite konstigt men hon vill inte att jag tipsar om henne då hon inte har möjlighet att ta emot nya kunder. När hon ”släpper sina listor” som hon säger, får man vara snabb som tusan och boka då hon lätt bokar upp ett halvår framåt direkt. Som tur är får jag lite ”special treatment” och vanligtvis jobbar hon inte på måndagar, men jag hade så klart bokat tid för en lätt klippning och färg. Jag fick dessutom en fin styling med lite små flätor här och där i håret på köpet.

Annons

 

12543243_1646304472300513_288026596_n

 

På plats på galan med bästa Anna. Jag fick med mig ett par instagrambilder från kvällen i alla fall… Mitt nya är ju att njuta av stunden istället för att jaga inlägg med kameran i högsta hugg.

Trendenser-Frida vann välförtjänt ”Årets inredningsbloggare” tycker jag. Vilken förebild för oss andra. Jag fick världens kick av Frida och galan. Så inspirerande alltihopa. Och tack till Elle DecorationIkea och Trendgruppen för ett fint arrangemang. Här kan ni läsa om övriga pristagareTack för ikväll! 

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar