Annons
Annons


ELLE DECORATION SWEDISH DESIGN AWARDS 2016


Elle decoration Swedish Awards

Idag damp det ner ett mejl där jag fick det glada beskedet att jag är en av finalisterna till priset ”Årets inredningsbloggare” som anordnas av Elle Interior i samarbete med IKEA. Så nu svävar jag på moln här hemma!

Annons

Jag är så otroligt glad och vill skicka ett stort tack till er som nominerade mig! Jag älskar att blogga och det betyder så otroligt mycket att få den här typen av respons.

Att hela finalistgänget dessutom består av bloggare som jag själv följer och som är så otroligt kreativa och begåvade gör att jag inte bara känner mig glad i kväll, utan också otroligt stolt över att få ingå i det här sammanhanget. Faktum är att jag känner mig som en vinnare redan nu!

Priset delas ut på den stora festen för ELLE Decoration Swedish Design Awards på Café Opera i februari och jag ser verkligen fram emot att partaja med det här härliga gänget!

Och så skulle jag bli jätteglad om ni vill rösta mig! 🙂

Röstar gör du här!

Dessutom kan du vinna två biljetter till galan!

Tusen tack till er läsare och Elle Decoration!

I am so happy to announce that I am one of the ten finalists in Elle Decoration Swedish Design Awards 2016 in the category ”Interior Blogger of the Year”. If you would like to vote for me you can do it here! 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar