Annons
Annons


ECLECTIC DREAM IN PARIS


ramdane-touhami_and_victoire-de-taillac_garance-dore_17

När barnen flyttat hemifrån och det är dags för pension, kommer jag att ta mitt pick och pack och dra till Paris. Där kan jag se mig själv bo så här, och sitta med ett glas Sancerre och skriva på en bok i skymningen.

ramdane-touhami_and_victoire-de-taillac_garance-dore_1ramdane-touhami_and_victoire-de-taillac_garance-dore_19Vilket drömboende, va!? Och familjen som bor här har en där perfekta eklektiska mixen, som fransmän är allra bäst på.

ramdane-touhami_and_victoire-de-taillac_garance-dore_14ramdane-touhami_and_victoire-de-taillac_garance-dore_9ramdane-touhami_and_victoire-de-taillac_garance-dore_15ramdane-touhami_and_victoire-de-taillac_garance-dore_5ramdane-touhami_and_victoire-de-taillac_garance-dore_3ramdane-touhami_and_victoire-de-taillac_garance-dore_7ramdane-touhami_and_victoire-de-taillac_garance-dore_10ramdane-touhami_and_victoire-de-taillac_garance-dore_8

Annons

Till våren har jag tänkt mig en make over på balkongen, och då blir det rosa utemöbler från Fermob hos mig också. Tills vidare får jag skapa mitt eget lilla Paris på min balkong.

Nu ska jag hoppa i löpskorna för första gången sen min fot började strula, och försöka mig på en liten femkilometersrunda. Som jag längtat! Fin lördag till er!

Foto: Garance Doré

 

 

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar