Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

Dusty Deco-hem till salu

Då var det dags för familjen bakom framgångsrika Dusty Deco att flytta vidare igen. Jag har skrivit om deras hem tidigare här, och jag älskar ju Dusty Deco-stilen, dvs en härlig eklektiskt mix som ändå har en klassik stramhet över sig, samtidigt som det är lekfullt och personligt. Himla skicklig balansgång det!

Annons

Annons

Annons

Sällskapsrum och kök flyter ihop på ett skönt sätt. Här kan gästerna hänga i baren också! Notera även det bruna skåpet över arbetsbänken. I kontrasterande material lyfter det hela köket. Och genomgående snygg konst som är pricken över i:et i detta hem.

Lyxig känsla i badrum.

Ja, nu ser jag fram emot att se familjens nya hem! Alltid lika inspirerande.

Annons

Kommentarer till “Dusty Deco-hem till salu”

  1. Henrik Nero skriver: 7 maj, 2017

    Foto av mig:)


Dela på:
Laddar