Annons
Annons


Drömvåning i Paris


Hej kära läsare! Jag är ledsen att jag försvann bort några dagar, men jag hade för mycket på gång och ville inte krysta ut inlägg bara för att. Dessutom kändes det lite trist att så få kommenterat på slutet här hos mig. Men när jag skulle posta en julhälsning till en bloggkollega här på sajten upptäckte jag att det inte gick; kollade min egen blogg och det går ju inte att kommentera här heller.

Annons

Det är felanmält nu alltså, men jag ser att det inte är åtgärdat ännu. Jag ber om ursäkt för det och hoppas att vi kan kommunicera med varandra snart igen. För en blogg utan kommentarsfält är ju ingen riktig blogg, tycker jag.

Men för att kompensera från min frånvaro och brist på kommunikation så kommer här ett inlägg fullspäckat med inspiration! Den här paris-våningen tillhör Morgane Sézalory och jag har visat den HÄR förut, och det är verkligen ett av mina favorithem. Så vi kör en repris nu när jag hittade nya bilder i Milk Magazine. Hemmet är inte bara galet snyggt utan även väl anpassat till barnen i familjen.

Jag älskar den beiga kulören på luckorna och skulle gärna måla om mina vita här hemma, men då skulle jag ju vilja byta till en kalkstensskiva i brun ton och man kastar ju inte gärna ut en flera meter lång carrara-skiva. Så köket förblir vitt antar jag.

Åh, den där gröna läsfåtöljen alltså. Jag har förresten varit ute på stan och köpt nya pockets och har nu en hög på sex (!) stycken som jag tänkte läsa under helgerna. En väninna till mig hade som nyårslöfte att läsa tolv böcker under året, och i somras när vi var på semester hade hon läst fyra och en halv. Så det såg lovande ut. När jag igår frågade hur hon låg till så visade det sig att hon fortfarande läst 4,5… Och hennes nya löfte inför 2018 var att inte ha några måsten. Ja, så kan det gå, och jag återkommer med resultatet av min läsning, antal och recensioner. Jag har redan påbörjat denna efter tips härifrån. Och jag älskar den från från första kapitlet. Så genialt.

Dan före dopparedan alltså, och jag är klar med allt. Nu ska jag bara göra mig i ordning för en härlig vinlunch nere på stan, och om den inte drar ut alldeles på tiden tänkte jag kanske ta en liten inspirationsrunda efter. Den perfekta dopparedan med andra ord.

Photo: Karel Balas via Milk Magazine

 

DELA (3)
PINNA (4)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar