Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

Dr Westerlund på stam

Samma dag som jag kom hem från en arbetsdag i det här hemmet började jag jobba på att stamma upp en liten Dr Westerlund här hemma. Ett år senare ser den ut så här, så vi har väl en bit kvar till målbilden. Jag har i alla fall planterat den i en rejäl kruka (från Svenskt Tenn) så att jag ska slippa plantera om den på ett tag, så nu ryms den inte längre i fönstret utan har fått hoppa upp på byrån i sovrummet istället. Jag har ju aldrig stammat upp en växt förut, men min metod är att låta den växa lite vilt, för att sedan ansa den. Är det så man gör? Tips emottages tacksamt.

Annons

Annons

Målbild! (Photo: Petra Bindel)

Dela på:
Laddar