Annons
Annons


DIY – ART


hmprod-640x749

Ni är ju inte direkt bortskämda med DIY-tips här, men när jag ser något snyggt och enkelt, så tipsar jag givetvis. Som ni kanske har läst i diverse trendrapporter, är oljemålningen tillbaka. Och varför inte skapa ditt eget verk så kan du samtidigt färgkoordinera din målning med resten av ditt hem. Bara att klicka hem en canvas och färg från Kreatima eller Panduro, till exempel.

Annons

Bilden ovan har stylisten  Lotta Agaton, AD Therese Sennerholt och fotografen Pia Ulin komponerat för H&M Home och jag tycker så mycket om dessa färgkombinationer; den ljuvliga växten (utomhusört av något slag?) i fönstret mot den perfekta väggfärgen och de orangea inslagen (puffen i sammet) som ger lite edge till det hela, så det inte blir för gulligt. Plus den rosa målningen som pricken över i:et.

hmprod-3-640x749

Idag fyller min förstfödda åtta år, och jag ska hämta henne vid lunch och sedan kör vi hennes önskedag på stan. Bara att få ha mamma för sig själv hör inte till vanligheterna, när man har en ett år yngre syster alltid i släptåg. Så mysigt!

Photo:  Pia Ulin for H&M Home

 

LÄS OCKSÅ

DELA (6)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar