Annons
Annons


Dior Pop-up Shop på Mykonos


Måndag och den här veckan jobbar jag lite på halvfart och har långa To-Do listor som jag betar av. Jag ska dock erkänna att många av punkterna handlar om semestern. Det känns som jag bokar allt mellan himmel och jord; från inträde till Alhambra-palatset (det måste man visst göra i förväg om man ska komma in) till båtar på Mykonos. Lägg till en julresa som jag filar på också. Ja, det gäller att vara ute i tid…

Annons

På tal om Mykonos så har Dior en pop-up shop där i sommar och mitt hjärta började slå dubbla slag när jag såg Diors Book Tote bag med Mykonos-print. Åh! Dior har en lång historia med Mykonos då grundaren Christian Dior var där på 50-talet och promotade de lokala handvävda tygerna. De grekiska influenserna kunde ses i hans kollektion från 1957 med namn som Athènes, Corfou och Rhodes.

Maria Grazia Chiuri, kreativ ledare för women’s fashion, har designat en exklusiv kollektion där plaggen bär “J’adior Mykonos” slogan. Andra limited-edition produkter som säljs är armband, sandaler och ballerinaskor med Christian Dior Mykonos emblem. 

Pop-up butiken ligger i Nammos shopping village och är öppen fram till den 15:e oktober. Jag hoppas verkligen att de har fyllt på lagret ordentligt så att det finns något kvar när jag kommer i senare delen av juli!

Nu har min bloggkollega Claes äntligen lagt upp sin Mykonos-guide som jag väntat på. Så om det är fler än jag som ska till Mykonos i sommar kan jag tipsa om den också. Claes har koll. Ni hittar den här. Tack Claes!

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar