Annons
Annons


DINNER WITH PAOLA NAVONE


img_9207

 

Igår var jag på middag med en livs levande legend inom designvärlden, nämligen Paola Navone. Som en sann bloggare hade jag laddat med systemkameran, som lade av kvällen till ära, och min mobil var dessutom proppfull. Men efter att ha raderat massa appar blev det ändå några suddiga bilder från gårdagens event i Spalt pr:s vackra lokaler.

 

Paola har nämligen designat AMO by Paola Navone för Gense. Den lilla fisken som minner om havet, är ju Paolas signum. Jag tycker besticken är superfina. Stilrena men ändå händer det något.

 

Annons

img_9215img_9231

 

Jag hade söta Michelle Meadows, skådespelare och redaktör på Residence Magazine, till bordet. Här i Paolas ring.

 

img_9224img_9235

 

Efter middagen var vi ett litet sällskap som gick vidare med Paola och hennes medarbetare. Inte varje kväll man sitter invirad i en filt under en palm på en uteservering och talar design med kvinnan som skapat favoritsoffan jag ska sitta i och fredagsmysa ikväll. Härligt! Och fin fredag alla!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer | Translate


Annons


Laddar