Annons
Annons


Shapes, Fabrics & Colour 2017


17doors

Även idag skiner solen här i Stockholm och jag njuter av att jobba hemifrån i dagsljus. Den här årstiden ser man ju sitt hem mest i mörker annars. Knipsade en bild med mobilen i förbifarten så ursäkta bildkvaliteten, men så härligt att vara i fas inför julen, med gran, blommande hyacinter och amaryllis på plats. Jag har nog aldrig legat så bra till någon jul!

Annons

Ett par av mina fina gäster på drinken i torsdags hade med sig den lilla krukan från Anna Svensson (Tack!), som är så himla användbar den här årstiden då jag strösslar hyacinter över hela våningen. Även snygga pressgåvor från Mateus kollektion Urban Garden passar bra till hyacinterna.

Nu ska jag sätta mig och svara på mejl om trender inför 2017 och jag är ju egentligen inte rätt person för sådana analyser, då jag inte i första hand rapporterar om trender, utan skriver om det som jag personligen gillar. Men om det är något jag spår slår igenom på bred front så är det just soffor och fåtöljer med lite lekfullare organiska former. Jag är såå nöjd med min linnesoffa från Meli Meli Home, och Ghost Love Seat från Gervasoni, båda med raka former, men är det något jag drömmer om inför 2017 så är det en fåtölj/liten soffa med rundare former. Och den får gärna andas lite 70-tal i färg och material.

melimelihome

Sedan ska jag inte sticka under stol med att den här klassiska skönheten i senapsfärgad sammet fastnat på min näthinna. Just kontraster är ju det som lyfter en miljö, och tvättad linne mot sammet är en fin kombo. Tänk Blanca Love i Amber mot min gröna linnesoffa… På tal om kontraster kan jag inte tänka mig en finare miljö än den är placerad i på bilden här. Magi.

ikea_modern_mustard_feature

Just olika toner av senapsgult, som varit en favoritkulör hos mig länge, tror jag slår igenom på bred front under 2017 också. Det vittnar inte minst Pella Hedebys bilder för Ikea om. Så fint! Och notera formspråket på fåtöljen också. En budgetvariant för er som liksom jag gillar Gubis Stay.

Photo: 1. Ulrika Randel 2. Amelia Widell 3. Ragnar Ómarsson

LÄS OCKSÅ

DELA (1)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar