Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons

Danskt, avskalat och ljust

Jag blev så glad när jag såg den här bilden i mitt flöde på instagram; där hänger ju min sovrumslampa över köksbordet. Och visst är den så otroligt vacker i all sin enkelhet!? Jag är så nöjd med den.

Det danska teamet bestående av stylisten Camille Tange och fotografen Peter Kragballe tycker jag gör så fina reportage, som detta från Kanslergade. Blomsterarrangemangen är alltid extra drömmiga. Camilla har verkligen känsla för växter.

Annons
Annons

En bild som fångar januarikänslan alldeles ypperligt; avskalat och ljusfrossa. Hur härligt var det inte i helgen här i Stockholm, med vit snö och sol!? Jag tror hela stan var ute och lapade sol.

Annons

Och ett badrum i samma enkla men vackra stil.

 

Dela på:
Laddar