Annons
Annons


Dagbädd i sammet


18

Framgångsrika Layered expanderar och lanserar en möbelkollektion i egen design i sammet. Jag fastnade för dagbädden som skulle passa ypperligt i mitt vardagsrum. Färgskalan går från djupt mättade toner av grafitgrått, midnattsblått till pudrig rosa och smaragdgrönt med detaljer som mörkt trä och mässing.

Annons

Ni känner kanske igen den öppna spisen från reportaget som Amelia och jag gjorde för Residence förresten. Finaste vardagsrummet i stan!

13

Den nya kollektionen presenteras i samarbete med konstnären Michel Bussien som har skapat en installation där möblerna utgör bärande element i det konstnärliga uttrycket. Tidigare har Michel arbetat i gränslandet mellan inredningsdesign och konst och han tackade direkt ja till förfrågan att tolka Layereds möbelkollektion.

”Jag inspireras ofta av naturens material och former. I detta projekt experimenterade jag med skinn och silikon där resultatet blev artificiella växter som skapade den surrealistiska känslan som jag ville uppnå”, säger Michel Bussien, konstnär och kreatör.

LÄS OCKSÅ

DELA (2)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar