Annons
Annons


CROMARTY


cromarty-house-29jan16_pr_b_640x960

 

Nu när jag har en dov skön färgskala här hemma, känner jag att det vore skönt om den fortsatte ändå in i sovrummet, för där om något, vill man ju ha det vilsamt. Så nyfiken på Farrow & Balls nya Cromarty och har inte sett den någonstans hittills vare sig hemma hos någon eller på bild, så jag måste nog gå och köpa en provburk. Nu i sommar finns det ju gott om tid att måla. På vintern orkar man ju ingenting.

Annons

 

72303_d80e5a6ce82df221a51201c8ec74edd7

 

Den perfekta grå/blå/gröna-mixen? Jag vill inte att den ska bli för mintig, det är inte riktigt min grej. Mer dov som den ser ut här på färgkartan. Som ni kanske har förstått är jag tokig i F&B:s kulörer, men det är ärligt talat inte den mest lättmålade färgen har jag förstått av proffsen. Jag har målat två varv på mina väggar, men för ett perfekt resultat skulle ett tredje varv faktiskt behövas. Det var i alla fall tur att jag fick veta att färgen är svårmålad först efter att jag var klar, då jag inte hade något att jämföra med. Nu när jag är van vid detta, blir väl all annan färg en baggis att måla med!

 

Men, jag håller mig ändå till F&B, då jag som sagt älskar deras kulörer. Och att jag sen faller som en fura för deras beskrivningar av färgen gör det helt omöjligt att välja något annat; Inspired by sea mist and named after the Cromarty Firth estuary, a place of swirling mists mentioned daily in The Shipping Forecast, which is in itself part of the fabric of British coastal life”. Det är klart jag vill ha en färg som nämns i sjörapporten varje dag. Lite havsbris i mitt sovrum.

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer | Translate


Annons


Laddar