Annons
Annons


Cobble Hill


Väldigt mycket Palma-inlägg här på senare tid, vilket är rätt naturligt, men kanske tröttsamt för er läsare? Jag är ändå glad över att jag lyckats uppdatera bloggen så pass mycket spontant i sommar. Jag är ju mer av en emotionell bloggare, än en som driver den som en business med förinställda inlägg. Men jag har ändå som mål att bli bättre på planera bloggandet, men hittills har det gått mindre bra.

Annons

Men nu till något helt annat. Lite skön eklektisk inredningsinspiration som en motpol till alla reseinlägg på senare tid.

Lite väl eklektiskt även för min smak, men ändå rätt härligt som en konstrast mot alla hotellrum som jag bott på i sommar. Nu längtar jag efter att fixa och dona i mitt eget hem med en betydligt personligare stil.

I detta detta klassiska femvåningshus i Cobble Hill på Brooklyn bor designern Jenny Wolf : “I was drawn to the traditional architecture and the neighborhood, which is beyond charming,” she explains. “We put an offer in the day we saw it.” Läs mer om renoveringen av huset här.

I natt landade vi på Arlanda och vad härligt det var att få andas sval luft! När jag kom hem tog jag en dusch och satte mig i mörkret på balkongen och bara andades och njöt.

Ett par inlägg till väntar om vårt senaste boende på Palma, och så tänkte jag svänga ihop en summering av alla restauranger vi ätit på och dela med mig av det, då säsongen är lång på Palma och många kanske är på väg dit. Men nu ska jag bara njuta av Stockholm, min favoritstad!

Photo: via Vogue

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar